Vinnere av årets romjakt ble:

1. premie: Ida Marie Garviken, Oslo
2. premie: Mikael Torp-Holte Dostanic, Oslo
3. premie: Silje Marie Dolve Bye, Duken
4. premie: Christian Røren, Oslo
5. premie: Anna Behncke Nes, Bekkestua

Premiene sendes ut i slutten av november.

Romjakten er en annerledes natursti og en konkurranse for barn der deltakerne kan vinne flotte premier. Voksne ledsagere er også velkomne.

Romvesenene har landet og inntatt universitetsområdet. At det skulle skje samtidig med at astrofestivalen arrangeres er ekstra uheldig. Du må være med og redde universitetet. Finn romvesenene og svar på spørsmålene som du finner fordelt på universitetsområdet.

Et kart som viser hvor postene med spørsmål er plassert, og svarark, hentes utenfor Sophus Lies auditorium, bygning nummer 6 på kartet:

Map

Romvesenene vil befinne seg i nærheten av veien mellom postene. Romvesenene bærer på en stav med lysende markører. Disse må du telle for hvert vesen og markere på svararket ditt.

Innleverte svarark blir med i trekningen av flott teleskop til en verdi av ca. kr. 4500.- For å kunne vinne må minst 5 av 8 spørsmål være besvart riktig, og du må ha markert riktig antall lys for 5 av de 7 romvesenene. Trekning skjer etter arrangementet, og navn på vinnere kunngjøres på denne siden senest 22.11.

Klikk her for å finne ut mer om romvesenene som kommer til årets festival

Romjakten foregår i tidsrommet 16.30 – 20.30 og det koster kr. 20.- å delta.

Show Buttons
Hide Buttons